Over mij

Sport mijn passie en leven

Mijn naam is Shimada Bajon, oprichter en trainer bij SaffieraCoaching. Sport en gezondheid zijn altijd al mijn passie geweest. Atletiek is altijd mijn sport geweest en hier heb ik van jongs af echt voor geleefd. Mijn specialiteit was de korte sprint, de 100 en 200 meter. Ik heb jarenlang meegedraaid in de Nederlandse sprinttop, waarbij ik ook internationale wedstrijden heb mogen meedoen en medailles heb gehaald op Nederlandse kampioenschappen. Zoals in veel topsportcarrières heb ik hoogtepunten, maar ook dieptepunten beleefd. Al deze sportmomenten hebben mij veel geleerd, en nu ik niet meer op hoog niveau aan sport doe, wil ik graag mijn passie en kennis overdragen op anderen.

Mijn kennis en ervaringen

Ik heb mijn sportcarrière gecombineerd met een HBO-studie Sportmarketing opleiding en heb mijn diploma behaald, en daarna heb ik me verdiept in hoe sport en bewegen van invloed is op het menselijk lichaam en ook de geest. Ik heb certificaten behaald in fitnesstrainer A, personal trainer, pre- en postnatale training bij Core Academy, en heb daarnaast al veel trainingservaring opgedaan. Ik heb op verschillende locaties buiten trainingen gegeven. De trainingen waren o.a. bootcamp, boksen, senioren trainingen, high intensity, en nog meer. Ook sta ik veel op de atletiekbaan om atleten te trainen.

Stap voor stap naar een fitter leven

Als topsporter stond mijn leven 15 jaar lang in het teken van elke dag de beste versie van mezelf proberen te zijn. Tijdens mijn carrière als atleet ben ik er achter gekomen dat ik graag anderen wil helpen om gezonder en energieker door het leven te gaan. De beste versie van jezelf zijn is een onbeschrijflijk gevoel en ik wil nu niks liever dan anderen helpen om de beste versie van zichzelf te zijn. Fysiek fit zijn is iets wat doorwerkt in alle aspecten van je leven: je bent gezonder, hebt minder pijnklachten, meer energie, bent mentaal sterker, bent frisser op je werk en thuis, noem maar op. De mogelijkheden zijn eindeloos en ik wil andere mensen helpen hun eigen potentieel te benutten, want ik weet zeker dat iedereen zoveel meer uit het leven kan halen dan je voor mogelijk zou houden.

Train gefocust en met plezier bij SaffieraCoaching

Mijn motto is: “train like a pro and be a champion in life.” Met mijn ervaring als topsporter wil ik jou laten trainen als een topsporter, maar dan precies aangesloten op jouw niveau. Zorgvuldig met je lichaam zijn en niet meer doen dan je aankan zijn daarbij essentieel, en trainen onder professionele begeleiding is daarbij van groot belang om op de lange termijn je doelen te blijven halen.

Ja, ik wil graag een gratis proefles